NAJLJEPŠI SLAMNATI ŠEŠIRI S POMPONIMA ZA LJETO

Naizgled možda nebitni, ali modni dodaci su one male modne sitnice koje su zadužene za cjelokupni izgled i nikako ih ne bismo smjeli zanemarivati, čak ni na ludo visokim ljetnim temperaturama kada nas mogu i zaštiti od sunčevih zraka.

Zato šeširi danas nisu samo zgodna stilska nadopuna. Oni su postali imperativ za sunčane dane, naročitom tijekom boravka na plaži. Iako zapravo nikada nisu ni izašli iz mode, šeširi su ove sezone omiljeni i poželjni dodatak svake fashionistice – osim što mogu prikriti lošu frizuru, štite od sunca i daju poseban osobni pečat modnoj kombinaciji, te nam omogućavaju da se istaknemo na željeni način. Stoga i ne čudi da ih nosi i veliki broj poznatih svjetskih zvijezda – uski, kaubojski, slamnati, sa širokim obodom, pa sve do onih koji na sebi imaju neki dodatni detalj kao što su resice, trakice, pomponi ili neki cvjetni uzorci.

Zabavni, veseli i drski pomponi kao „must have“ detalj na šeširima

Pomponi, koji zadnjih par sezona razigrano uljepšavaju sandale i torbice, nastavljaju svoj trend i sada su jedan od glavnih detalja na ljetnim šeširima.

Ako ovog ljeta želiš zablistati, inspiriraj se i pogledaj izbor Hello beauty šešira s pomponima.

Uz ove šešire zagarantiran je chic izgled s kojim ćete privući pažnju, a pomponi im daju dozu zaigranosti i ekstravagancije, pa su Hello beauty šeširi s pomponima jednako nosivi i za na plažu, kao i za večernju šetnju ili kao modni dodatak uz kombinaciju za neku otmjenu i romantičnu večeru. Uz romantičnu ljetnu haljinu pristajat će prirodne i neutralne pastelne boje, dok će šarene boje pompona naglasiti boho stil.

Hello beauty šeširi s pomponima napravljeni su od prirodnih materijala, pa su ugodni za nošenje i odlično štite od topline. Ali možda još bitnije od toga je da su zbog pompona vizualno najefektnija ljetna zaštita od sunca!

Stoga, jeste pronašli svog favorita?