Zadnjih godina razvijeno je mnošto proizvoda s ciljem olakšavanja nanošenja make-upa, međutim, nisu svi bili jednako uspješni u svojoj namjeri. Iz tog razloga Hello Beauty team vrijedno radi na otkrivanju novih proizvoda koji su lagani za korištenje a istovremeno imaju dobar odnos cijene i kvalitete. U nastavku vam donosimo Hello Beauty best-sellere s kojima ne možete pogriješiti!

Make-up spužvice

Često dobijamo pitanje koja je spužvica najbolja, koso odrezana, silikonska, ili pak original make-up spužvica za nanošenje pudera? Odgovor na to pitanje ovisi o tome što vi
smatrate najbitnijim kod spužvice za nanošenje make-up-a.

Originalna Hello Beauty spužvica za nanošenje pudera

Naša originalna make-up spužvica napravljena je od najkvalitetnijih materijala i zbog toga je izuzetno mekana i podatna a u isto vrijeme dovoljno čvrsta da ju možete prati i koristiti tokom dužeg vremena. Kada dolazi u doticaj s vodom naša spužvica se napuhne na veličinu čak duplo veće od originalne veličine. Može se koirstiti suha i mokra, ovisno o osobnim preferencama.

Koso rezana Hello Beauty make-up spužvica

Ova spužvica razlikuje se od originalne make-up spužvice samo po koso odrezanom obliku. Zbog svog koksog oblika, savršena je za one koji vole malo grublje konture. Napravljena je od najkvalitetnijih materijala i također u doticaju s vodom se “napuhne”.

Silikonska 3D Make-up spužvica

Silikonska make-up spužvica specifična je po tome što zbog svoje silikonske strukture ne “pije” vaš foundation ili puder. Savršena je za one kojima je puder dragocjen i ne žele ga dijeliti sa svojom make-up spužvicom. Koristi se suha i vrlo ju je jednostavno očistiti.

Plosnata silikonska make-up spužvica

Plosnata make-up spužvica je jednostavna za korištenje, osigurava štedljivo korištenje pudera i izuzetno je jednostavna za održavanje. Mala je i plosnata i samim time je savršena za imati sa sobom uvijek i svugdje!

Kako bi pronašli spužvicu koja najbolje odgovara vašim željama preporučamo da isprobate gore navedene 4 različite vrste spužvica, sigurni smo da s njima ne možete pogriješiti!