Hello Summer – kad sunce postane prijatelj naše kože

Izlaganje suncu može uzrokovati brojne probleme od kojih se neki odmah manifestiraju na našoj koži. Nastanak upale, odnosno crvenilo kože, može se spriječiti ako kožu zaštitimo na vrijeme i na odgovarajući način.

Marmelade odnosno pekmezi za sunčanje, maslaci i ulja dominiraju u torbama za plažu. To su posljednjih godina proizvodi bez kojih je nezamisliv odlazak na plažu. Zašto su tako popularni?

Pekmezi za sunčanje bogati su karotenoidima pa potiču proizvodnju melanina i brže tamnjenje. Imaju prirodni zaštitni faktor (SPF 8 -10), bogati su maslacima (karite, kokos i sl.), dubinski njeguju kožu i održavaju je baršunasto mekanom, usprkos soli i suncu koji je isušuju.

Najveća prednost pekmeza je brže postizanje preplanule puti, kao i dugotrajnije boje. Ne treba smetnuti s uma da su i pekmez i ulja namijenjeni za korištenje u kombinaciji sa zaštitnim kremama, pri čemu je idealno nanijeti kremu pola sata prije izlaganja suncu, a pekmez pola sata do sat vremena nakon mazanja kreme.

Pozdravi ljeto uz Hello Summer atraktivne proizvode za njegu tijekom izlaganja suncu!

Hello Summer pekmezi, koji dolaze u varijanti sa i bez UV filtera, kremaste su teksture i božanstvenog su mirisa koji asocira na more i plažu. Izvrsno se upijaju u kožu i na njoj ostaju dovoljno dugo da se ne moraju neprestano nanositi. U kontaktu s odjećom jako se lako ispiru i ne ostavljaju neželjene tragove. Reakcije naših korisnica govore da se uz Hello Summer pekmeze vidljivo brže postiže preplanula put.
A da, ne smijemo zaboraviti ni šljokice! One daju poseban touch koži, pa se ona fino presijava na suncu!

Hello Summer brončani pekmez sa glitterom za ubrzano tamnjenje sa UV 15 filterima pruža laganu zaštitu da ne izgorimo, te ostavlja svilenkasti dodir na koži. Baš kao i Hello Summer brončani pekmez sa glitterom za ubrzano tamnjenje bez UV filtera koji je obogaćen Shea butterom i maslinovim uljem za meku i svilenkastu kožu.

Poseban izgled mlađe i zategnutije kože pružit će vam Hello Summer brončano ulje za kožu i kosu sa zlatnim česticama koje daju svjetlucajući efekt.  Kombinacija blagotvornog ulja nevena i masline njeguje kožu, čini je mekom poput svile te joj daje za nijansu tamniju boju. Ulje se nanosi pomoću pipete što omogućava doziranje po želji te se ujedno izbjegava špricanje po odjeći. Brzo se upija i neodoljivo miriše na ljeto.

Naše proizvode isprobala je i jedna od najistaknutijih hrvatskih modnih blogerica, Isabella Rakonić, koja je svoja iskustva prenijela i na blogu

Potražite i vi svoj Hello Summer proizvod s kojim ćete produžiti užitak ljeta i opuštanja na plaži!